Vegetarische Sushi met Pinda en Knapperige Groenten

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 halve vellen Nori (zeewier)
1/2 Komkommer
1 Rode Paprika
2 stengels Bleekselderij
1 grote Wortel
1/2 zakje Ingelegde Roze Gember
"Pindakaas"
200 gr Ongezouten Pinda's
4 eetl Sushi-Azijn
4 eetl Mirin
100 ml Water

Nutritional information

486
Calorieën kcal
40.6g
Koolhydr
27.6g
Vet
15.6g
Eiwit
6g
Vezels

Vegetarische Sushi met Pinda en Knapperige Groenten

Features:
  • Glutenvrij
  • Koolhydraatarm
Cuisine:

Ingredients

  • "Pindakaas"

Directions

Share

Sushi, wie wil het niet? We weten het, heel verleidelijk om af te halen bij je dichtstbijzijnde sushipoint of via thuisbezorgd. Maar waarom niet gewoon zelf maken? Deze is echt heel makkelijk en voor de vegans onder ons: vegan proof! Ook handig: Norivellen bevatten vitamine B12 en laat dat nou net belangrijk zijn als je veganistisch eet.

Steps

1
Done
5

Pinda’s, mirin en sushi azijn in de keukenmachine fijnmalen tot een egale massa.

2
Done
10

Wortel, bleekselderij, paprika, komkommer in reepjes snijden van 3cm.

3
Done
15

Dun laagje pinda mengsel op nori vel goed aandrukken en groenten in het midden van nori vel verdelen en gember toevoegen. Nori vel stevig oprollen en laatste cm. Insmeren met water en dichtvouwen.

Wouter

Zelf ervaar ik hoe het optimaliseren van denkpatroon, voeding, ontspanning en beweging een positieve werking op mijn leven heeft. Neem een voorbeeld aan onze leefstijl om ook gezonder en gelukkiger te leven!

Banaan Havermout Pannenkoekjes
previous
Banaan Havermout Pannenkoekjes
bord met rustiek volkoren broodje met avocado tomaat ei en mayonaise
next
Volkorenbroodje met Avocado, Ei en Tomaat
Banaan Havermout Pannenkoekjes
previous
Banaan Havermout Pannenkoekjes
bord met rustiek volkoren broodje met avocado tomaat ei en mayonaise
next
Volkorenbroodje met Avocado, Ei en Tomaat

Add Your Comment