Ingredients
- 3 Verse Eieren
- 4 Champignons (Kastanje)
- 6 Snoeptomaatjes
- 1 eetl Kaas 30+ (geraspt)
- 1/2 tl Salie
- 1/2 tl Sriracha
- 2 snufjes Zout
- 3 draai Zwarte Peper
- 1 eetl Water
- 1 eetl Olijfolie
Directions
Een scrambled ei of omelet hoeft nooit meer saai te zijn. Met een paar lekkere ingrediënten geef je pit aan je ontbijt of lunch. En deze omelet met kastanje champignons, tomaat, kaas en salie is ook nog eens makkelijk én lekker. Ook geschikt voor een koolhydraatarm dieet!
Steps
1 Done | Snijdt de champignons in plakjes en bak ze in de olijfolie totdat ze bruin zijn. |
2 Done | Klop de eieren met het water, de salie, sriracha, zout en peper |
3 Done | Voeg de tomaatjes toe aan de champignons |
4 Done | Verdeel het eimengsel over de champignons en tomaatjes |
5 Done | Bak met de deksel op de pan, op half laag vuur, totdat het eimengsel gaar is |