ingrediënten
- 2 Verse Eieren
- 2 handjes verse Spinazie
- 1 handje Taugé
- 1 Rode Ui
- 3 eetl Hüttenkäse
- 5 Snoeptomaatjes
- 1 snufje Komijnpoeder
- 1/2 tl Koriander
omschrijving
It’s a wrap! Maar dan van ei! Keertje wat anders dan die saaie boterham met kaas. Super handig om een dag van te voren al te maken en de volgende dag na die work-out mee te nemen als lunch. Of i.p.v. een portie vlees om je eiwitten binnen te krijgen. Je kan hem natuurlijk vullen met allerlei soorten groenten, oprollen en meenemen! Wil jij koolhydraatarm of keto-proof eten dan is een eiwrap ook ideaal.
Wil je direct aan de slag met een gezonde leefstijl en jezelf weerbaar maken tegen COVID-19?
Ons digitale leefstijlhandboek maakt dit jou gemakkelijk voor een zacht prijsje!
bereidingswijze
1 Klaar 5 | Groenten bakkenVerhit in een pan wat olie of boter en fruit zachtjes de gesnipperde ui. Voeg hier de spinazie en taugé aan toe en roerbak kort. |
2 Klaar 5 | Groenten mengen met HuttenkaseHak de koriander en meng dit met zout, peper en komijn door de huttekase. Voeg de spinazie met ui en taugé toe aan de huttekase en roer dit door elkaar en breng op smaak. |
3 Klaar 15 | Eiwrap bakkenKluts de eieren door elkaar Snijd de tomaatjes door midden Verhit opnieuw olie of boter in de pan en giet het ei in de pan. |
4 Klaar | OpdienenLeg je wrap nu op het bord en beleg hem met het huttekase mengsel en de tomaatjes, vouw hem dicht |