Best Homemade Granola Ontbijt

Deel het op je sociale netwerk:

Of kopieer onderstaande url en deel het dan

ingrediënten

Personen Aanpassen:
270 gr Havermoutvlokken Grove vlokken
50 gr Walnoten
50 gr Pistachenoten
50 gr Cashewnoten
75 gr Rozijnen
30 gr Cranberries Gedroogde
35 gr Zonnebloempitten
35 gr Pompoenpitten
15 gr Kokosvlokken
175 gr Dadels (ontpit)
120 gr Tahin naturel
3 gr Kaneelpoeder
Snufje Zout

voedingswaarden

203
Calorieën kcal
19.8g
Koolhydraten
10.5g
Vetten
5.6g
Eiwitten
3.4g
Vezels

recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Best Homemade Granola Ontbijt

Kenmerken:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

ingrediënten

omschrijving

Delen

Waarom dit de beste is? Er komt geen honing aan te pas! Daar worden we blij van omdat je daardoor toch veel suiker toevoegt zonder veel voedingsstoffen. Deze granola is gezoet met een mengsel van dadel en tahin en de rozijnen en cranberries zorgen voor een extra zoetje. Zo lekker zelfs, dat deze granola bij Hotel Credible (in Nijmegen) in de breakfast bowl is gekomen! Als je hem dus wil testen voor je hem zelf gaat maken heb je meteen een excuus om te gaan ontbijten op de leukste plek in Nijmegen 😉

28 Dagen Menu - Voorbeeld dag
28 Dagen Leefstijl Programma – Voorbeeld van 1 dag

Wil je direct aan de slag met een gezonde leefstijl en jezelf weerbaar maken tegen COVID-19?

Ons digitale leefstijlhandboek maakt dit jou gemakkelijk voor een zacht prijsje!

BEKIJK HET HANDBOEK

 

 

bereidingswijze

1
Klaar
5

Dadel-tahin mengsel

Mix de dadels met de tahin en 3 eetlepels water in een keukenmachine.

2
Klaar
5

Granola

Meng dit samen met de havermoutvlokken, noten, zaden, pitten, kaneel en zout goed door elkaar. Dit kan je met een spatel doen of je handen gebruiken, dan kan je het goed door elkaar kneden.

3
Klaar
20

Bakken

Bak dit 20 minuten af op 165 graden en voeg de laatste 5 minuten de rozijnen en cranberries toe. Meng tussen het bakken door nog een paar keer goed door elkaar om te voorkomen dat alles aan elkaar blijft plakken.

Voeg de kokosflakes toe op het einde, deze bak je niet mee.

Serveertip: met vers fruit en chiazaadjes.

Rosa

Eten is mijn passie, wat zich in mijn dagelijks leven uit in werken als health coach/diëtist en kok. De kennis en ervaring die ik in het werkveld opdoe deel ik graag met jou om je te inspireren en motiveren.

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik onderstaand formulier om een beoordeling achter te laten.
Soep van zoete aardappel en paprika
vorige
Soep van Zoete Aardappel en Paprika
Quinoa, aubergine, kikkererwten, ui, koriander, kip en noten in wit bakje
volgende
Rijkgevulde Quinoasalade
Soep van zoete aardappel en paprika
vorige
Soep van Zoete Aardappel en Paprika
Quinoa, aubergine, kikkererwten, ui, koriander, kip en noten in wit bakje
volgende
Rijkgevulde Quinoasalade

Voeg uw reactie toe