Sticky Bananenbrood met Kaneel en Pecannoten

Deel het op je sociale netwerk:

Of kopieer onderstaande url en deel het dan

ingrediënten

Personen Aanpassen:
3,5 Bananen
150 gr Havermoutvlokken
50 gr Pecannoten
4 Verse Eieren
10 gr Bakpoeder
2 eetl Honing
3 theel Kaneelpoeder
2 snufje Zout
5 dopjes Vanille extract
200 ml Melk
100 gr Dadels (ontpit)

voedingswaarden

242
Calorieën kcal
34.5g
Koolhydraten
7.5g
Vet
7.2g
Eiwit
3.5g
Vezels

recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Sticky Bananenbrood met Kaneel en Pecannoten

This sh*it is bananas

Als tussendoortje, snel ontbijt on-the-go of als gezonde treats bij de koffie

Kenmerken:
  • Eiwitrijk
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

ingrediënten

omschrijving

Delen

Dit is in één woord ideaal. Als tussendoortje, snel ontbijt on-the-go of als gezonde treats bij de koffie. Ideaal om te bakken en in plakken in de vriezer te bewaren. Even ontdooien en eventueel een paar minuutjes in de oven voor het opeten. Ik zei het toch, ideaal! We hebben veel recepten uitgeprobeerd en deze verhouding van de ingrediënten is toch echt de winnaar. Een beetje sticky met een lekkere bananensmaak.

28 Dagen Menu - Voorbeeld dag
28 Dagen Leefstijl Programma – Voorbeeld van 1 dag

Wil je direct aan de slag met een gezonde leefstijl en jezelf weerbaar maken tegen COVID-19?

Ons digitale leefstijlhandboek maakt dit jou gemakkelijk voor een zacht prijsje!

BEKIJK HET HANDBOEK

 

 

bereidingswijze

1
Klaar
15 minuten

Beslag

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Mix in een keukenmachine de bananen. Voeg hierna de havermout (je kan de havermout ook even van tevoren fijnmalen, doe dit dan voordat je de bananen mixt en haal het er daarna uit), eieren, bakpoeder, honing, zout, dadels, vanille, en kaneel toe.

Meng handmatig de pecannoten door het beslag.

Vet een cakevorm in of gebruik bakpapier.

2
Klaar
45 minuten

Afbakken en serveren

Bak de cake ongeveer in 45 af in de oven. Je kan controleren of hij gaar is door er met een satéprikker of vork in te prikken. Als die schoon eruit komt is de cake gaar. Als de cake is afgekoeld is kan je hem in plakjes snijden en in de vriezer bewaren.

Rosa

Eten is mijn passie, wat zich in mijn dagelijks leven uit in werken als health coach/diëtist en kok. De kennis en ervaring die ik in het werkveld opdoe deel ik graag met jou om je te inspireren en motiveren.

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik onderstaand formulier om een beoordeling achter te laten.
Frieten van zoete aardappel met ketchup en tuinkruiden
vorige
Zoete Aardappelfriet uit Eigen Oven
Frozen yoghurt ontbijtbar recept
volgende
Frozen Yoghurt Ontbijtbars met Rood Fruit
Frieten van zoete aardappel met ketchup en tuinkruiden
vorige
Zoete Aardappelfriet uit Eigen Oven
Frozen yoghurt ontbijtbar recept
volgende
Frozen Yoghurt Ontbijtbars met Rood Fruit

Voeg uw reactie toe